• Pon-Pet 8-16h

 • 021-310-1156 Novi Sad, Kosovska 7b/16

  062-162-3286 Petrovaradin, Preradovićeva 55/3/21

  065-328-2128 Beograd, Kapetan Mišina 37

  060-723-4242 Niš, Bul. Zorana Đinđića 87/5

Usluge

početna / usluge

Sve naše usluge su kreirane imajući vas na umu.

Trudimo se da izgradimo čvrste, dugoročne i uspešne odnose sa svakim klijentom. Pre nego što damo bilo kakvu preporuku, izdvajamo vreme da se upoznamo sa vama i potrebama vaše firme, kako bismo vam ponudili usluge koje su vam zaista vredne.

Kada postanete naš dragoceni klijent, možete biti sigurni da neće biti skrivenih troškova i neprijatnih iznenađenja. Fiksne mesečne nadoknade se dogovaraju unapred i toga se čvrsto pridržavamo.

Naš stručni tim obavlja sve knjigovodstvene usluge, uklanjajući vaš stres. Kada se sastanemo, identifikovaćemo oblasti gde vam možemo najviše pomoći. U dogovoru s vama, izabraćemo paket usluga koji najbolje odgovara vašim potrebama, sve uz fer mesečnu nadoknadu.

Provešćemo vas kroz svaki korak procesa, od prikupljanja relevantnih informacija do pripreme i predaje poreskih prijava u zakonskim rokovima. Na početku svake poslovne godine, obavestićemo vas o vašim obavezama prema državnim organima i uspostaviti sistem tako da više ne brinete o rokovima, zateznim kamatama i kaznama.

Pojednostavljene cene knjigovodstva,

prilagođene vašoj firmi.

Pridružite se stotinama preduzetnika koji biraju da razvijaju svoje poslovanje uz ProBiznis Centar. Imamo knjigovodstveni paket koji je pravi za vaše potrebe - i vaš budžet. Počnite danas sa jednim od naših stručnjaka i oslobodite svoje vreme.

Premijum paket

Premijum paket je dizajniran za preduzeća srednje veličine, pružajući sveobuhvatne knjigovodstvene usluge. Namenjen je preduzećima sa godišnjim prometom do 500.000 eura, do 250 transakcija mesečno i do 20 zaposlenih.

497 €/mesečno

 • Sve iz standardnog paketa

 • Finansijsko izveštavanje: Dobijte jasnu sliku o finansijskom zdravlju vaše firme sa detaljnim i pravovremenim izveštajima koji omogućavaju bolje donošenje odluka.

Najpopularniji paket

Standardni paket

Standardni paket knjigovodstvenih usluga je idealan za uslužne firme sa godišnjim prometom do 250.000 eura. Namenjen je preduzećima sa do 10 zaposlenih i do 100 transakcija mesečno.

297 €/mesečno

 • Sve iz osnovnog paketa

 • Obračun PDV-a: Uverite se da su svi PDV zahtevi tačni i u skladu sa zakonom, izbegavajući potencijalne kazne.

Osnovni paket

Osnovni paket je savršen za mala preduzeća koja tek počinju svoj poslovni put. Namenjen je preduzećima sa godišnjim prometom do 100.000 eura, sa do 5 zaposlena i maksimalno 50 transakcija mesečno.

97 €/mesečno

 • Vođenje poslovnih knjiga: Osigurajte preciznost i redovnost svih poslovnih transakcija uz stručno računovodstvo.

 • Obračun zarada: Automatizujte obračun plata, oslobodite se kompleksnosti i osigurajte pravovremenost isplata.

* Cene su izražene bez pdv-a i odnose se samo za firme koje se bave uslužnim delatnostima.

Niste sigurni odakle da počnete?

Zatražite personalizovanu ponudu danas.

Angažujte Spoljno Knjigovodstvo i Smanjite Troškove i Uštedite Vreme!

Smanjenje troškova: Angažovanjem spoljnog knjigovodstva, značajno smanjujete režijske troškove povezane sa internim knjigovodstvenim timom.

Ušteda vremena: Spoljno knjigovodstvo preuzima administrativne zadatke, oslobađajući vaše vreme za fokus na ključne poslovne aktivnosti.

Profesionalna podrška: Iskusni knjigovodstveni stručnjaci obezbeđuju tačne i pravovremene finansijske usluge, što poboljšava efikasnost vašeg poslovanja.

Knjigovodstvo

Knjigovodstvene usluge

Naše knjigovodstvene usluge pružaju vam sveobuhvatno vođenje finansija, omogućavajući vam da se fokusirate na rast vašeg biznisa.

Nudimo tačno i pravovremeno evidentiranje svih finansijskih transakcija, usklađivanje sa zakonima i standardima, kao i redovno izveštavanje o finansijskom stanju vaše kompanije.

Naš stručni tim koristi najnovije tehnologije i softverska rešenja kako bi osigurao maksimalnu efikasnost i tačnost. S nama, vaše finansije su u sigurnim rukama, što vam omogućava da donosete informisane odluke i planirate budućnost sa poverenjem.

Zarade

Obračun zarada i drugih vrsta prihoda

Naše usluge obračuna zarada obezbeđuju tačne i pravovremene isplate vašim zaposlenima.

Pružamo sveobuhvatnu podršku, uključujući obračun plata, poreza, doprinosa i drugih naknada. Pratimo sve zakonske promene kako bismo osigurali usklađenost sa propisima.

Naš tim koristi najnovije tehnologije za efikasan i bezbedan obračun zarada, omogućavajući vam da se fokusirate na vođenje poslovanja, dok mi brinemo o vašim zaposlenima.

Poresko Savetovanje

poresko savetovanje

Naše usluge poreskog savetovanja pomažu vam da optimizujete poreze i uskladite se sa svim zakonskim propisima. Nudimo stručno planiranje poreza, identifikaciju poreskih olakšica i pravovremeno podnošenje poreskih prijava.

Naš tim prati najnovije poreske propise kako bi vam pružio precizne i aktuelne savete. S nama, možete smanjiti poreske obaveze i izbeći rizike, omogućavajući vašem biznisu da raste bez brige o porezima.

Finansijsko Izveštavanje

Finansijsko izveštavanje

Naše usluge finansijskog izveštavanja pružaju vam precizne i pravovremene izveštaje o poslovanju. Kreiramo prilagođene finansijske izveštaje koji obuhvataju bilanse stanja, izveštaje o prihodima i rashodima, kao i analize gotovinskih tokova.

Naš tim koristi napredne tehnologije za prikupljanje i analizu podataka, omogućavajući vam da imate jasnu sliku o finansijskom stanju vaše kompanije. S našim izveštajima, možete doneti informisane poslovne odluke i uspešno planirati budući rast.

Napravili Smo Za Vas Jednostavan Vodič Sa Ček-Listom Od 10 Stvari Kako Biste Konačno Preuzeli Kontrolu Nad Svojim Finansijama

Jednostavan korak-po-korak pristup za sigurno i efikasno upravljanje vašim finansijama.

Kontaktirajte Nas

 • Pon-Pet 8-16h

 • 021-310-1156 Novi Sad, Kosovska 7b/16

  062-162-3286 Petrovaradin, Preradovićeva 55/3/21

  065-328-2128 Beograd, Kapetan Mišina 37

  060-723-4242 Niš, Bul. Zorana Đinđića 87/5

© Sva prava zadržana 2024. ProBiznis Centar

© Sva prava zadržana 2024. ProBiznis Centar